5 dingen die je moet weten over de Barcelona Pas

Tijdens een citytrip wil je vaak van alles gaan zien en doen. Natuurlijk staat de stad ontdekken en beleven op de eerste plek als je naar een leuke stad zoals Barcelona gaat. Winkelen, een terrasje pakken, genieten van de culinaire geneugten en flaneren over de Ramblas staan vaak ook op het to-do-lijstje van een vakantie in Barcelona. De meeste toeristen die Barcelona bezoeken kiezen ervoor om in ieder geval enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Barcelona te bezoeken. En op dat gebied heeft deze Catalaanse stad heel wat te bieden. Denk aan de beroemde bouwwerken die aan het creatieve brein van Antoni Gaudi ontsproten zijn of aan het indrukwekkende stadion waar FC Barcelona zijn thuiswedstrijden afwerkt.

Voor Barcelona zijn er verschillende stadspassen te koop. Dit soort voordeelkaarten wordt veel gebruikt door mensen die met alle gemak van de hoogtepunten van een stad zoals Barcelona willen genieten. Uit het vrij brede aanbod van stadspassen voor Barcelona is de Barcelona Pas een veel gebruikte voordeelkaart.

In dit artikel leer je alles wat je moet weten over de Barcelona Pas. Wat zijn de specifieke eigenschappen van dezes stadspas, wat zijn de verschillen ten opzichte van de andere passen en waarom zou je de Barcelona Pas moeten kopen? De antwoorden hierop worden duidelijk in de 5 dingen die je moet weten over de Barcelona Pas.

1

Vooral een gemakspas

De filosofie achter de Barcelona Pas is vooral dat je als klant gemak moet hebben. In plaats van het internet af te struinen om entreetickets te regelen voor de bekendste bezienswaardigheden van Barcelona en voor het openbaar vervoer, kun je met één aankoop op één plek dit geregeld hebben. Je weet je vooraf verzekerd van gegarandeerde toegang op het door jou gekozen moment.

De Barcelona is dus geen stadspas waarbij je gedurende 24, 48 of meer uren gratis toegang krijgt tot tientallen musea, bezienswaardigheden en attracties. Dat soort passen is vooral geschikt voor mensen die minstens enkele bezienswaardigheden per dag bezoeken.

Hoewel de Barcelona Pas vooral gericht is op gemak, valt er ook financieel voordeel te halen uit deze stadspas. Tiqets biedt klanten die een Barcelona Pas aanschaffen 10% korting op andere attracties in Barcelona. Dit werkt door middel van een persoonlijke kortingscode die je na aanschaf van de Barcelona Pas ontvangt.

2

De inhoud kan veranderen

Vanwege verschillende omstandigheden kan de inhoud van de Barcelona Pas kan veranderen. Denk aan een tijdelijk beperkte beschikbaarheid van tickets of vanwege wensen van klanten. Op het moment dat de markt verandert, verandert de inhoud van de Barcelona Pas mee.

Op dit moment is dit de inhoud van de Barcelona Pas:

✅ gratis skip-the-line toegang tot de Sagrada Familia
✅ gratis toegang tot alle onderdelen van Park Güell
✅ 1 of 2 dagen gratis gebruikmaken van de toeristische hop-on-hop-off bussen
+ app met audiogids voor op je smartphone
+ zelfgeleide rondleiding door Park Güell

Als extra krijg je 10% korting op entreekaartjes voor andere attracties, musea en bezienswaardigheden in Barcelona.

Bekijk de actuele inhoud en prijs van de Barcelona Pas op Tiqets.nl

3

Alleen online te koop

De Barcelona Pas is een 100% digitaal product en is alleen via internet te koop. Je ontvangt geen fysieke kaart. De Barcelona Pas is niet te koop bij de toeristische dienst van Barcelona of in winkels in Barcelona. Het beste is om de Barcelona Pas voor je reis naar Barcelona al aan te schaffen. Dan ben je zeker van toegang op de dagen dat jij er bent. Het is natuurlijk altijd mogelijk om via je mobiele telefoon de Barcelona Pas aan te schaffen op het moment dat je al in Barcelona bent.

>>> BEKIJK & KOOP DE BARCELONA PAS

Je hoeft geen enkel ticket uit te printen. De Barcelona Pas werkt met mobiele tickets en vouchers.

4

Exclusief product van Tiqets

De Barcelona Pas is een exclusief product van Tiqets. Dit is een van de grootste aanbieders van entreetickets, stadspassen en rondleidingen. De Barcelona Pas is alleen bij Barcelona Pas te koop. Je kunt de Barcelona Pas dus niet kopen bij andere aanbieders zoals GetYourGuide, Viator of TUI.

5

Verschillende namen

Tiqets gebruikt soms andere namen om de Barcelona Pas aan te bieden of te promoten. Zo wordt de naam Barcelona Digital Pass ook gebruikt. Mocht je ergens de naam Barcelona Card tegenkomen, weet dan dat dat een ander product is. De Barcelona Card is wel een fysieke kaart, die in Barcelona opgehaald dient te worden bij een van de vestigingen van het VVV-kantoor van Barcelona.