5 dingen die je moet weten over Point Break Luxury Apartments

Uit het enorme aanbod van accommodatie in en rond Kaapstad is Point Break Luxury Apartments er eentje die geregeld tijdens zoekopdrachten via booking of Trivago opduikt. Point Break Luxury Apartments is een van de populairdere accommodaties in Kaapstad. De relatief gunstige prijs, de handige ligging en het feit dat je je huurauto gratis in de bewaakte overdekte parking onder de appartementen kunt parkeren, vormen samen een sleutel tot het succes van deze appartementen in Kaapstad. Point Break Luxury Apartments is officieel een aparthotel. De appartementen worden dagelijks schoongemaakt en van verse handdoeken voorzien. Verblijf je hier een week of langer? Dan wordt iedere week het beddengoed verschoond.

Je kunt op verschillende plekken reviews teruglezen over Point Break Luxury Apartments. Wij hebben zelf recent in appartement 601 van Point Break Luxury Apartments verbleven. Daardoor kunnen we je op basis van onze eigen ervaringen de 5 dingen vertellen die je moet weten over Point Break Luxury Apartments in Kaapstad.

1

Ligging

Point Break ligt in de geliefde wijk Green Point en is gunstig gesitueerd ten opzichte van bezienswaardigheden, restaurants en winkels. Point Break ligt aan de drukke hoofdweg. Heb je een appartement met balkon aan de voorkant van het complex (appartementnummers eindigend met ’01’), dan zul je bij geopende ramen of deuren het verkeer duidelijk kunnen horen. Het voordeel van de appartementen met echt balkon (dus niet die met een Frans balkon) is dat ze ruimer zijn en een geweldig uitzicht op V&A Waterfront en een deel van Kaapstad hebben.

Het populaire V&A Waterfront ligt op ongeveer 15 tot 20 minuten lopen. Vanaf V&A Waterfront kun je ook prima naar de populaire buurt Bo-Kaap of het centrum van Kaapstad wandelen. Deze wandeling kost je ongeveer 20 tot 25 minuten. In de buurt van Point Break Luxury Apartments vind je enkele supermarkten (Spar, Woolworths Food) en restaurants.

2

Zwembad

Op de begane grond is er een gemeenschappelijk zwembad, dat alleen voor gasten van Point Break Luxury Apartments bedoeld is. In het begin van de dag ligt het zwembad in de zon, gedurende de middag komt het zwembad in de schaduw te liggen.

3

Horeca

Point Break Luxury Apartments heeft een eigen horecagelegenheid waar je terechtkunt voor ontbijt, lunch, diner en gedurende de hele dag ook voor drankjes. Bougainvillea Grill & Lounge is dagelijks van 8:00 tot 22:00 uur geopend. Wij hebben het niet meegemaakt dat ze na tienen ’s avonds nog de mogelijkheid bieden om er een drankje te drinken of mee naar boven te nemen.

4

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op straat, maar je kunt beter gebruikmaken van de gratis parking die onder het appartementencomplex zit. Hier staat je auto veiliger, zeker op het moment dat het buiten donker is. Auto’s zijn in heel Kaapstad een geliefde prooi voor inbraken. De ingang van de parking zit aan Main Road, de uitgang zit aan de achterzijde van het complex. Let op bij het uitrijden: de uitrit is dusdanig aangelegd dat je gemakkelijk de voorzijde van je auto kunt beschadigen als je er onvoorzichtig uitrijdt.

5

In het appartement

De appartementen zijn comfortabel ingericht. De bedden slapen prima, je hebt een goede internetverbinding via wifi en alles is aanwezig om zelf eten klaar te kunnen maken. Denk aan een volledige kookplaat, een oven en een magnetron. Voor de temperatuurbeheersing zijn er airconditionings geïnstalleerd. Is er sprake van stroomuitval door load shedding? Dan zorgt een aggregaat ervoor dat de liften, de verlichting in de openbare ruimtes en de wifi het blijft doen.