5 dingen die je moet weten over het Delfins Beach Resort Bonaire

Bonaire is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de populairste zonbestemmingen buiten Europa. Althans, als je het over de Nederlandse markt hebt. Want het zijn vooral Nederlandse toeristen die de weg naar Bonaire prima weten te vinden. Daarnaast is er een toenemend aantal Amerikaanse vakantiegangers dat het vliegtuig richting Bonaire pakt. Meer toeristen betekent meer vraag naar bedden om te overnachten. Vandaar dat het aantal hotels, appartementen en vakantiewoningen op Bonaire toegenomen is. Het Delfins Beach Resort Bonaire is een van de accommodaties die vrij recent (in 2017) op Bonaire geopend is en uitgegroeid is tot een van de populairste hotels op Bonaire.

Stel dat je een vakantie in het Delfins Beach Resort Bonaire wilt vieren. Welke informatie is handig? Wat moet je weten over het Delfins Beach Resort Bonaire? Wij hebben de 5 dingen die volgens ons handig zijn om te weten over dit tophotel op Bonaire voor je op een rijtje gezet.

1

Ligging

Het Delfins Beach Resort Bonaire ligt direct aan de kust van Bonaire. Om exact te zijn in de wijk Punt Vierkant. Het hotel heeft een prachtig wit strand dat mooi afsteekt bij het felblauwe water van de Caribische Zee.

Delfins Beach Resort Bonaire ligt enkele kilometers ten zuiden van het centrum van Kralendijk. Het internationale luchthaven van Bonaire – Flamingo Airport – ligt nog geen drie kilometer ten noorden van het Delfins Beach Resort. Het is niet te doen om te voet naar het centrum van Kralendijk te lopen. De weg is voor een groot deel niet berekend op voetgangers. Daarom heb je een huurauto of taxi nodig om naar Kralendijk te gaan.

2

Culinaire verwennerij

Bij het Delfins Beach Resort Bonaire kun je genieten van de culinaire lekkernijen van  à la carte restaurant Brass Boer. Dit restaurant is van Jonnie en Thérèse Boer, de eigenaren van het befaamde met 3 Michelinsterren bekroonde restaurant De Librije in Zwolle. Ook voor Brass Boer aan te raden om ruim van te voren een tafel te reserveren. Houd je meer van de Aziatische keuken, dan kun je heerlijk lunchen en dineren in restaurant Senang.

3

Grootste zwembad van Bonaire

Het Delfins Beach Resort Bonaire heeft volgens eigen zeggen het grootste zwembad van Bonaire. We hebben nog geen vergelijkend warenonderzoek gedaan om te controleren of dit daadwerkelijk zo is. Feit is dat het hotel een geweldig zwembad heeft waar je behalve op normale ligbedden ook op zeer comfortabele Balinese bedden kunt zonnebaden en relaxen. De zwembaden van Delfins Beach Resort Bonaire zijn zogenaamde Magna Pools. Er wordt magnesium in plaats van chloor gebruikt, wat beter is voor het milieu.

4

Perfecte zonsondergang

Op het Delfins Beach Resort Bonaire kun je aan het einde van de dag van een prachtige zonsondergang genieten. Het weer moet dan wel wat meewerken. Gelukkig kent Bonaire weinig dagen waarbij de zonsondergang verpest wordt door bewolking. De ligging aan de westelijke kant van Bonaire zorgt ervoor dat je vanaf het Delfins Beach Resort Bonaire een uitstekend zicht hebt op de zon die in het westen ondergaat.

Vanaf het hart van Kralendijk, wat de populairste plek is om de zonsondergang te bekijken, heb je het eiland Klein Bonaire dat het beeld toch wel verstoort. Daar heb je vanaf het strand van het Delfins Beach Resort Bonaire geen last van.

5

Prachtig duikcentrum

We hoeven aan duikers niet te vertellen dat Bonaire een geweldige duikbestemming is. De fantastische onderwaterwereld rond Bonaire, die vooral te danken is aan de koraalriffen, is een geliefde plek om te duiken. Voor duikers is het handig om te weten dat het Delfins Beach Resort Bonaire helemaal ingericht is om het hen zo comfortabel mogelijk te maken. Op het resort vind je een duikcentrum van Dive Friends, dat uitgerust is met de grootste scuba drive through op het eiland. Je kunt hier zuurstoftanks wisselen, je duikuitrusting spoelen en tips krijgen over de favoriete duikplaatsen. Verder is er een volledig uitgeruste winkel met alles van zonnebrandcrème en slippers tot maskers en vinnen.