5 dingen die je moet weten over RIU Turquoise

Het comfortabele RIU Turquoise is een populaire keuze onder toeristen die een all inclusive vakantie op Mauritius wil vieren. Dit in het zuiden van het eiland gelegen all inclusive resort behoort al jarenlang tot de populairste accommodaties onder Nederlanders. Zij kunnen voor een vooraf betaalde prijs onbeperkt genieten van alles wat dit aangename viersterrenhotel te bieden heeft op het gebied van eten, drinken en activiteiten. De reis naar Mauritius en het verblijf in het hotel zitten vanzelfsprekend inbegrepen als je een all inclusive pakketreis vanuit Nederland naar RIU Turquoise boekt.

Dit jaar is RIU Turquoise heropend, nadat het hotel een grootscheepse renovatie heeft ondergaan om het complex helemaal up-to-date te maken en het hoge niveau van de bekende RIU-hotelketen te waarborgen. Met RIU’s exclusieve 24-uurs all-inclusive service kunnen gasten hier genieten van een onvergetelijk uitje op een van de mooiste locaties ter wereld.

Als je tijdens je zoektocht naar vakanties op Mauritius het RIU Turquoise tegengekomen bent en meer eerlijke informatie over dit hotel wilt lezen, dan ben je bij 5 dingen die je moet weten over hotel RIU Turquoise op het juiste adres.

1

Alleen als all-inclusive te boeken

RIU Turquoise draait volledig op basis van all inclusive, in dit geval een 24-uurs all inclusive verzorging waarbij je de hele dag de beschikking hebt over drankjes en eten of snacks. Je kunt RIU Turquoise niet boeken op basis van logies, logies en ontbijt, halfpension of volpension.

2

De hele dag entertainment

Behalve het geweldige strand en de heerlijke zwembaden zet RIU Turquoise een volle bak aan entertainment in om het hun gasten naar de zin te maken. Overdag zijn dat games en andere activiteiten, in de avonduren ligt de nadruk op muziek en shows. Voor de kinderen zijn er de RiuLand kids club (4 t/m 7 jaar) en RiuLand (8 t/m 12 jaar).

3

Geschikt voor iedereen

RIU Turquoise is een familievriendelijk resort en daardoor geschikt voor iedereen. Het is geen adults only hotel en de sfeer is gemoedelijk. Reis je alleen, met kind(eren) of als stel? Bij RIU Turquoise Mauritius is iedereen welkom.

Er gelden wel leeftijdsgrenzen voor de fitnessruimte (minimumleeftijd 16 jaar), de wellness (minimaal 18 jaar) en ook voor de swim-up bar geldt er een leeftijdsgrens van 18 jaar.

4

Het getal '4'

Toeval of niet, het getal ‘4’ zie je op verschillende manieren terugkomen bij RIU Turquoise. Zo is dit officieel een 4-sterrenhotel, vind je binnen het resort 4 zwembaden en kun je bij 4 bars terecht voor je drankjes. Tot slot telt het RIU Turquoise resort 4 heerlijke restaurants, waar je van het brede culinaire aanbod van dit geweldige hotel kunt genieten.

5

Verschillen met RIU Palace Mauritius

Op Mauritius kun je kiezen uit twee RIU-hotels, die naast elkaar in Le Morne te vinden zijn: RIU Turquoise en RIU Palace Mauritius.

RIU Palace Mauritius is een Adults Only hotel dat zich richt op volwassenen die op zoek zijn naar een luxe en rustige vakantie. Het biedt een serene en verfijnde sfeer, ideaal voor stellen en honeymooners. RIU Palace biedt luxueuze voorzieningen zoals een speciale Elite Club-service, met toegang tot een privézwembad, een exclusief strandgedeelte, en een eigen restaurant voor Elite-gasten. Het hotel heeft ook meerdere restaurants, waaronder een gourmet restaurant en een exclusieve Aziatische eetgelegenheid.

RIU Turquoise is daarentegen een gezinsvriendelijk hotel dat zich richt op families met kinderen. Het heeft tal van faciliteiten en activiteiten voor alle leeftijden, waaronder een kinderclub. RIU Turquoise heeft een breder scala aan faciliteiten gericht op gezinnen, zoals familiekamers met aparte slaapkamers, een kindvriendelijk zwembad en een breed aanbod aan entertainment. Het hotel biedt ook diverse eetgelegenheden, waaronder een Indiaas restaurant en een steakhouse, die gedeeld worden met gasten van RIU Palace.